RİZE / PAZAR - HÜSEYİN SARIOĞLU İLKOKULU

1.Dönem Sonu E-Okul İş ve İşlemler

(4.Sınıf) 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. Dönem Sınav Notları ile Ders ve Etkinliklere Katılım Notunun Eksiksiz Girilmesi

(1-2-3.Sınıflar) Bütün Dersler İçin "Geliştirilmeli","İyi","Çok İyi" Seçeneklerinden En Az Birinin İşaretlenmesi

Okul Öncesi Gelişim Raporlarının Doldurulması

Karne Bilgileri – Öğretmen Görüşünün Sınıf Öğretmenlerince Her Öğrenci İçin Girilmesi

Davranış Notlarının Eksiksiz Girilmesi

Sınıf Kitaplığının Oluşturulması ve Okunan Kitapların Girilmesi

Sosyal Etkinlik Modülüne Sosyal Etkinliklerin Girilmesi ( Öğrenci Sosyal Etkinlik Belgesi )

Öğrenci Devamsızlıklarının Sınıf Defteri ile e-Okul Bilgilerinin Karşılaştırarak Eksik ve Hataların giderilmesi.

Öğretmen Puan Çizelgelerinin Kontrol Edilerek İmzalanması

Ödüllerin verilmesi (Takdir ve teşekkür belgesi,  Sosyal Etkinlik Katılım Belgesi,  Sosyal Etkinlik Başarı Belgesi alacak öğrencilerin kontrolü)

Rehberlik çalışmaları dönem sonu faaliyet raporlarının teslim edilmesi (Sınıf / Şube Rehber Öğrt.)

Sosyal kulüp dönem sonu faaliyet raporlarının teslim edilmesi, (Sosyal Kulüp Danışman Öğrt.)

Ders ve etkinliklere katılım notu değerlendirme ölçeklerinin teslim edilmesi

BEP ve İYEP Uygulanan Öğrenciler İçin Değerlendirme / İlerleme Raporlarının Hazırlanması

Yayın: 14.12.2019 - Güncelleme: 14.12.2019 17:20 - Görüntülenme: 87