HÜSEYİN SARIOĞLU İLKOKULU

WEB https://huseyinsariogluio.meb.k12.tr
Adres : HÜSEYİN SARIOĞLU İLKOKULU OCAK MAH. MÜCAVİR MEVKİİ BÖLGE SK. NO 19 PAZAR / RİZE
VİZYON : Çağın gerektirdiği normlara göre en iyi eğitim ve öğretimi vererek yaşamın tüm alanlarında yaratıcı, çevre bilinci gelişmiş, farklı kültürlere saygılı, duyarlı, dinleyen, izleyen, araştıran ve yorumlayan, başarılı öğrenciler yetiştirerek öncü ve lider bir kurum olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizin öğrenme ihtiyaçlarını gözeten ve bireysel farklılıkları önemseyen bir yaklaşımla, Atatürkçü düşünce ışığında; çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatarak, paylaşımcı, katılımcı, sorgulayan, özgüveni gelişmiş bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Servis :
Ulaşım : Pazar-Ardeşen dolmuşları,Pazar-BÖLGE Trafik
Yerleşim Yeri : Hüseyin Sarıoğlu İlkokulu Ocak Mah. Mücavir Mevkii Bölge Sok. No:19 Pazar/RİZE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık: 44 km İlçe merkezine uzaklık: 4 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :