RİZE / PAZAR - HÜSEYİN SARIOĞLU İLKOKULU

Ana Sınıfı Öğrencilerimizin ilk karne heyecanları

Ock

PAZAR GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN YARIYIL TATİLİNDE ÜCRETSİZ DÜZENLEYECEĞİ SPOR BRANŞLARI

1B Sınıfı Okuma çalışmaları yaparken

"O SES HÜSEYİN SARIOĞLU"  ŞARKI YARIŞMAMIZDA O SES İLAYDA ALTUNKAYA

Müzik öğretmenimiz Nurdan Zengin KUZUR'un önderliğinde okulumuz öğrencileri arasında 2aylık çalışma sonucu ön elemeden geçerek finale kalan 14 öğrencimiz arasında "O Ses Hüseyin Sarıoğlu" şarkı yarışmasının finalini, 15 Ocak 2020 Çarşamba günü saat 13.00'de okulumuz çok amaçlı konferans salonunda yaptık. İki aylık çalışma sonucu ön elemeden geçerek finale kalan 14 öğrencimizin hepsi kendini iyi hissettiği tarza şarkılar seçerek (türkü-pop-rap) yaparak bu güzel programı sergilediler. Jürilerimiz belli kriterlerde puanlama yaparak, yarışma gereği ilk 3 öğrencimizi belirlediler. 1.ilayda Altunkaya 2.Aydın Çiçek 3.Mustafa Tutan adlı öğrencilerimiz seçilmiştir.

Program sonunda, diğer katılan bütün yarışmacılara da katılım belgesi verdik.

Ses yarışmasını büyük beğeni ile izlemeye gelen velilerimize, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürler.

Ock

Okul Müdürümüz Sayın Metin TERZIOĞLU'nun amcası vefat etmiştir. Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun İnşallah. Hüseyin Sarıoğlu ilk./Ortaokulu personelleri olarak müdürümüze ve TERZİOĞLU ailesine baş sağlığı dileriz. Allah sabırlar versin.

Ock

17 OCAK 2020 CUMA GÜNÜ YAPILACAK KARNE TÖRENİ İÇİN KARNELER, TAKDİR, TEŞEKKÜR BELGELERİ VE SOSYAL ETKİNLİK BELGELERİ HAZIRLANIRKEN.